no-img

دانلود پاورپوینت آماده { پاورپوینت رایگان }

ادامه مطلب

چند سازه
zip
دی ۱۰, ۱۳۹۸
۵,۰۰۰ تومان
۵,۰۰۰ تومان – خرید

چند سازه


چند سازه ها موادی هستند که در ساختار آنها از بیش از یک جزء استفاده شده باشد.در این مواد اجزای گوناگون خواص فیزیکی و شیمیایی خود را در ترکیب حفظ می کنند،همچنین ماده ی حاصل از این اجزا دارای خواص بهینه ای میباشد.

چند سازه ها در ابعاد نانودر دنیای امروز،از فناوری،به عنوان روندی کلیدی و اثر بخش در علم،فناوری و صنایع یاد می شود.فناوری نانومدیون ریز شدن چند سازه ها در ابعاد نانواست.نانو در حقیقت چند سازه ها در ابعاد نانو می باشد.گرچه تعداد کمی از این چند سازه ها (نانو) در صنعت و علم به صورت رایج مورد استفاده قرار می گیرند ولی تلاش برای کشف و تولید این نوع از چند سازه ها و همچنین رساندن کشف شده ها به تولید انبوه بسیار زیاد است.این ها به خاطر قابلیت های فراوان نانو(حسگرها،نیمه رساناها،کاتالیز گرها،صنایع نوری الکترونیکی و…)است.

نانو رسها و لوله های کربنی نانو دو نوع مهم از نانو ها هستند.

خواص چند سازه های مورد استفاده کنونی

خواص فیزیکی، مکانیکی و زیبایی چند سازه ها و هم چنین رفتار بالینی آنها به ساختارشان وابسته است. چند سازه های دندانی اساسا از سه نوع ماده متفاوت از نظر شیمیایی تشکیل شده اند: ماتریس آلی یا فاز آلی، ماتریس های غیر آلی، پرکننده یا فاز پراکنده، و یک آلی سیلان یا عامل جفت کننده که باعث پیوند پر کننده به رزین های آلی می شود. این عامل مولکولی با گروه های سیلان در یک انتها (پیوند یونی با SiO2 ) و گروههای متا کریلات در انتهای دیگر (پیوند کووالانسی با رزین) است.

ماتریس آلی رزین های چند سازه از این اجزا تشکیل شده است: ۱- سامانه ای از تکپارهای تک عاملی، دو عاملی یا سه عاملی. ۲- یک سامانه شروع بسپارش رادیکال آزاد که در رزین های چند سازه ای که قابل پخت با نور هستند یک a – دی کتون (camphoroquinone) است که به همراه یک آمین آلیفاتیک نوع سوم به عنوان عامل کاهنده استفاده می شود و در رزین های قابل پخت شیمیایی، یک ترکیب بنزوئیل پراکسید است که به همراه یک آمین آروماتیک نوع سوم استفاده می شود . ۳- یک سامانه شتاب دهنده که روی شروع کننده اثر می گذارد و باعث می شود تا پخت در زمانی که از نظر بالینی قابل قبول است انجام شود. ۴- یک سامانه پایدار کننده یا بازدارنده مانندhyroquinone monomethyl ether که به منظور بیشینه کردن عمر انبارش محصول قبل از پخت و پایداری شیمیایی آن بعد از پخت می شود. ۵- و در نهایت جذب کننده های نور UV با طول موج کمتر از ۳۵۰ nm مانند ۲-hydroxy – ۴- methoxybenzophenone که باعث پایداری رنگ می شوند و اثر نور UV بر ترکیبات آمین در سامانه شروع کننده را که در بلند مدت می تواند باعث تغیی رنگ شود، حذف می کنند.



این فایل پاورپوینت هم اکنون برای دانلود شما آماده شده است. فایل پاورپوینت حاظر که توضیحات و بخش کوچکی از متن آن را ملاحظه کردید پس از پرداخت اینترنتی آماده دانلود خواهد بود. فایل پاورپوینت حاظر توسط تیم pptx ساخته و برای دانلود بر روی سرورهای سایت قرار گرفته است.شما پس از پرداخت هزینه می توانید نسبت به دانلود این فایل پاورپوینت اقدام نمایید

پس از دانلود چگونه از این پاورپوینت آماده استفاده کنم؟

شما پس از دانلود این پاورپوینت آماده می توانید با استفاده از نرم افزار مایکروسافت پاورپوینت (microsoft powerpoint)نسبت به مشاهده،ویرایش و یا ارائه این فایل پاورپوینت اقدام نمایید.

تفاوت این پاورپوینت با پاورپوینت های رایگان چیست؟

تفاوت در کیفیت پاورپوینت ها و مطالب اختصاصی آن ها می باشد شما پس از خرید و دانلود این پاورپوینت متوجه تفاوت آن با سایر پاورپوینت های موجود بر روی وب خواهید شد.

چگونه می توانم این پاورپوینت را دانلود کنم؟

شما پس از کلیک بر روی دکمه سبز رنگ خرید و پرداخت اینترنتی قادر به مشاهده لینک دانلود خواهید بود همچنین یک نسخه از آن لینک دانلود به ایمیلی که قبل از پرداخت وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

برای دریافت فایل پاورپوینت کافی است بر روی دکمه سبز رنگ خرید و دانلود کلیک کرده پرداخت اینترنتی را انجام دهید سپس لینک دانلود فایل را مشاهده می کنید همچنین یک نسخه از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد
موضوعات :

درباره نویسنده

حسین میر 959 نوشته در دانلود پاورپوینت آماده { پاورپوینت رایگان } دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *